Piept de pui cu
paste
1.
400 g paste
fainoase,
2.
sare,
3.
piper
4.
boia
5.
300 g smantana
6.
500 g piept de
pui,
7.
capatana usturoi
8.
verdeata(patrunjel,marar....)
Se fierb pastele in apa
multa cu sare, se scurg printr-o strecuratoare.
Intre timp, se curata de
pielita pieptul de pui, se taie cubulete si se rumeneste in tigaia de teflon
sau pe gratar.
Observati ca nu folosesc
grasimi,decat... smantana :))
Se acopera tigaia cu un
capac, se lasa sa se rumeneasca putin, se gusta de sare si se potriveste gustul
dupa preferinta.
Apoi se toarna peste paste.
Usturoiul zdrobit bine se
amesteca in smantana si se adauga peste carne si paste.
Se amesteca usor,eventual
mai potiviti gustul condimentand,adaugand verdeata ...
Este un preparat sanatos,
usor si de pregatit si de consumat.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu