Fasole prajita cu crenvusti
Ingrediente:
1.
-500 grame
fasole(eu folosesc la conserve,ca sa nu le mai fierb)
2.
-o ceapa medie
3.
-2 pahare suc de
rosii
4.
-4 crenvusti
5.
-sare,piper,ulei
6.
-1-2 pahare de
apa
Ceapa se taie marunt si se
pune la calit in ulei.
Cand este gata,adaugam sucul
de rosii si mai lasam 2-3 minute pe foc,amestecand constant.
Apoi adaugam fasolea,cu tot
cu zeama din conserva(daca aveti fara zeama,puneti 1-2 pahare de apa,cat sa
acopere fasolea),sare,piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic/mediu pana
ce apa mai scade si compozitia devine mai cremoasa(aproximativ 45 minute).
Intre timp taiem crenvustii
si ii punem la prajit.
Cand fasolea e gata,punem si
crenvustii in ea,amestecam si servim.Sau puteti pune in farfurii fasolea si
apoi crenvustii.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu