Blogul meu

Blogul meu

marți, 15 iulie 2014

Fasole prajita cu crenvusti

Fasole prajita cu crenvusti
Ingrediente:
1.      -500 grame fasole(eu folosesc la conserve,ca sa nu le mai fierb)
2.      -o ceapa medie
3.      -2 pahare suc de rosii
4.      -4 crenvusti
5.      -sare,piper,ulei
6.      -1-2 pahare de apa
Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei.
Cand este gata,adaugam sucul de rosii si mai lasam 2-3 minute pe foc,amestecand constant.
Apoi adaugam fasolea,cu tot cu zeama din conserva(daca aveti fara zeama,puneti 1-2 pahare de apa,cat sa acopere fasolea),sare,piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic/mediu pana ce apa mai scade si compozitia devine mai cremoasa(aproximativ 45 minute).
Intre timp taiem crenvustii si ii punem la prajit.
Cand fasolea e gata,punem si crenvustii in ea,amestecam si servim.Sau puteti pune in farfurii fasolea si apoi crenvustii.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu