Clatite cu ficatei
de pasare
Ingrediente
1.
6-8 foi de
clatite mai mari
2.
400 g ciuperci
taiate felii potrivite
3.
500 g ficatei de
pasare
4.
1 ceapa mare
5.
3 linguri ulei
masline
6.
2 linguri bulion
7.
2 linguri
smantana
8.
50 ml vin alb
9.
patrunjel,
10. sare si piper
Mod de preparare
Intr-o craticioara am pus la
incins uleiul si am dat cateva minute prin el - ficateii de pasare, dupa care
i-am scos pe o farfurie. Am pus ceapa la calit pana s-a inmuiat si am adaugat
ciupercile. Am lasat cam 20 de minute sa se patrunda si acestea. Apoi am pus si
ficateii taiati marunt, sarea, piperul si vinul. le-am lasat pe foc mic cam 30
de minute, pana s-a mai redus din zeama. Am adaugat si lingura de bulion dupa
care am lasat inca vreo 5 minute sa dea un clocot-doua impreuna. La sfarsit am
pus si smantana, am amestecat bine... pus si patrunjelul taiat marunt.
Am umplut 8 clatite pe care
le-am uns cu putina smantana pe deasupra... am ras branzica afumata si am dat
la cuptorul cu microunde pentru 3 minute.
Le-am servit fierbinti ca si
aperitiv.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu