Mamaliguta cu
pipote la cuptor
Ingrediente:
1.
1 caserola ficat
de porc
2.
1 caserola pipote
si inimi de pui
3.
1 legatura ceapa
verde
4.
marar
5.
patrunjel
6.
1 morcov
7.
sare
8.
piper
9.
mamaliguta
10. cascaval
11. 2 ou
Mod de preparare:
Se spala bine ficatul,
pipotele, inimile si le punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert le
scurgem de apa si le taiem marunt. Intr-o tigaie calim putin ceapa si morcovul
taiat cubulete, adaugam ficatul si pipotele, mararul si lasam sa se caleasca
putin impreuna, dupa care oprim focul si adaugam patrunjelul tocat, sare si
piper dupa gust. Intr-o tava termorezistenta o ungem cu ulei, adaugam un strat
de mamaliguta, umplutura si deasupra mamaliguta. Am adaugat felii de cascaval
si felii de ou fiert inainte. Dam la cuptor pana se rumeneste putin cascavalul
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu