Blogul meu

Blogul meu

sâmbătă, 7 iunie 2014

Rulada de cascaval cu branza si sunca aperitiv

Rulada de cascaval cu branza si sunca aperitiv
Ingrediente
1.      150 g cascaval
2.      50 g unt
3.      Pentru umplutura:
4.      250 g branza de vaci
5.      100 g sunca
6.      1/2 ardei gras rosu
7.      sare si piper
Mod de preparare - Rulada de cascaval cu branza si sunca aperitiv
Sunca o taiem cubulete mici. La fel si ardeiul.
Branza o mixam intr-un castron, cu sare si piper, pana obtinem o crema fina. Adaugam sunca si ardeiul si omogenizam.
Cascavalul il dam pe razatoare, condimentam cu sare si piper dupa gust si adaugam untul moale, la temperatura camerei. Framantam compozitia pana se omogenizeaza si capata consistenta plastilinei.
Pe o folie alimentara intindem compozitia de cascaval intr-o foaie de aproximativ 0.5 cm. Repartizam pe intreaga suprafata crema de branza cu ardei si incepem sa rulam, ajutandu-ne de folie.
Punem rulada la frigider pentru cel putin 3 ore.
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu