Blogul meu

Blogul meu

joi, 15 mai 2014

Tocanita de ciuperci cu carne

Tocanita de ciuperci cu carne
Ingrediente
1.      1 punga amestec de ciuperci de padure cu cartofi (400 g)
2.      1 ceapa mare
3.      1 conserva rosii in suc propriu
4.      1/2 ardei gras rosu
5.      1 capatana usturoi
6.      1 pahar de vin alb
7.      1 bucata de piept de curcan (~200g)
8.      patrunjel verde
9.      sare si piper
Mod de preparare tocanita de ciuperci cu carne:
Calim ceapa tocata marunt in cateva linguri cu ulei de masline. Adaugam pieptul de curcan taiat cuburi si amestecand continuu calim carnea pana se albeste. Punem amestecul de ciuperci si cartofi, rosiile cu tot cu sucul din conserva, ardeiul gras tocat, vinul si apa atat cat sa fie toate acoperite. Acoperim cu un capac si fierbem la foc mic pana carnea este bine fiarta si zeama a scazut suficient. Adaugam usturoiul pisat, saram si piperam dupa gust. La sfarsit, pentru o savoare deosebita, presaram patrunjel verde tocat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu