Blogul meu

Blogul meu

miercuri, 7 mai 2014

Salată rapidă de pui cu paste

Salată rapidă de pui cu paste
Ingrediente
1.      350g de farfalle
2.      300g de broccoli, rupt în buchețele
3.      1 lingură ulei de măsline
4.      3 piepți de pui fără piele și fără oase, tăiați cubulețe
5.      2 căței de usturoi, zdrobiți
6.      2 linguri de muștar cu boabe
7.      sucul de la 1 portocală mare
8.      25g fulgi de migdale
Mod de preparare
    1. Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Cu 3 minute înainte să fie pastele gata, adaugă broccoli și fierbe-l împreună cu pastele.
    2. Între timp, încinge uleiul într-o tigaie și prăjește puiul pe toate părțile, timp de 8-10 minute, până se rumenește uniform. Adaugă usturoiul în ultimele 2 minute.
    3. Amestecă muștarul cu sucul de portocale într-un castron mic. Toarnă amestecul peste carnea de pui și fierbe-le împreună 1-2 minute. Scurge pastele și broccoli, păstrând 3 linguri din apa în care au fiert. Amestecă pastele cu broccoli și cu puiul. Adaugă apa de la paste și migalelele, asezonează după gust și servește.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu