Mancare din salata
verde
Ingrediente
1.
salata
verde 150 g
2.
faina 50
g
3.
lapte 350
ml
4.
ulei 50
ml
5.
usturoi
25 g
6.
costita
afumata 100 g
Mod de preparare - Mancare
din salata verde
Salata verde se curata, se
spala fiecare frunza, se introduce in apa clocotita cu sare, se opareste, se
scurge de apa, se raceste si se taie. Costita se taie cuburi. Usturoiul se taie
marunt. Faina se cerne.
Costita se frige in tigaie
fara grasime si se retrage de pe foc.
Faina dizolvata in lapte
rece (100ml) se inabusa in ulei si se amesteca continuu pentru a nu se forma
aglomerari.
Se adauga salata verde,
costita, piperul, usturoiul, restul de lapte, sarea si se continua fierberea
aproximativ 10 minute.
Se serveste calda, cu iaurt
sau smantana pe deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu