Blogul meu

Blogul meu

sâmbătă, 31 mai 2014

CIORBA DE BUCATELE

CIORBA DE BUCATELE
1.      300-400 g carne,
2.      un morcov,
3.      un patrunjel,
4.      200 g telina,
5.      ceapa,
6.      2 cartofi,
7.      200 g conopida,
8.      sare de lamiie,
9.      ungalbenus,
10.  100 ml smintina,
11.  ulei,
12.  sare,
Carnea taiata in bucatele se pune la fiert in 2 l apa, impreuna cu o lingurita rasa de sare, lasindu-se sa fiarba cca 1 ora. Zarzavatul si ceapa rasa se calesc 2 min in 2-3 linguri de ulei, apoi se adauga in supa. Cind toate sint fierte se pun cartofi taiati in cubulete si conopida desfacuta in bucatele si se fierb in continuare 15-20 min, ca sa se moaie toate. Up

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu