Capsuni si mure
Clatitele astea pufoase te
fac sa te simti rasfatat inca de dimineata.
1.
Am facut
aluatul deja consacrat (200g de faina se amesteca cu 1 lingurita de praf de
copt si 1 varf de sare.
2.
1 ou se
bate cu 300ml de lapte,
3.
iar apoi
se incorporeaza in faina,
4.
amestecand
cu mixerul pana se formeaza un aluat gros si omogen.
5.
Se
topeste si 1 lingura de unt si se adauga in compozitie).
Apoi, cat am stat sa le
prajesc, pe un alt ochi al aragazului am pus o craticioara cu o mana de mure si
alta de capsuni (de la congelator), 2-3 linguri de zahar si putina apa (ca lasa
si fructele), si am lasat fructele sa bulbuceasca-n legea lor, pana s-au redus
intr-un sirop ca de dulceata. Acestea fiind zise, cred ca nu tre' sa mai explic
ce-a urmat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu