Blogul meu

Blogul meu

luni, 19 mai 2014

Capsuni si mure

Capsuni si mure
Clatitele astea pufoase te fac sa te simti rasfatat inca de dimineata.
1.      Am facut aluatul deja consacrat (200g de faina se amesteca cu 1 lingurita de praf de copt si 1 varf de sare.
2.      1 ou se bate cu 300ml de lapte,
3.      iar apoi se incorporeaza in faina,
4.      amestecand cu mixerul pana se formeaza un aluat gros si omogen.
5.      Se topeste si 1 lingura de unt si se adauga in compozitie).
Apoi, cat am stat sa le prajesc, pe un alt ochi al aragazului am pus o craticioara cu o mana de mure si alta de capsuni (de la congelator), 2-3 linguri de zahar si putina apa (ca lasa si fructele), si am lasat fructele sa bulbuceasca-n legea lor, pana s-au redus intr-un sirop ca de dulceata. Acestea fiind zise, cred ca nu tre' sa mai explic ce-a urmat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu