Blogul meu

Blogul meu

luni, 19 mai 2014

Bezele cu capsuni proaspete

Bezele cu capsuni proaspete
    Ingrediente
1.      3 albusuri
2.      210 g zahar pudra
3.      otet
4.      capsuni proaspete    
    Mod de preparare
    Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si cativa stropi de otet, se bat in continuare pe vas cu aburi pana cand telul lasa urme in spuma, iar pe peretii vasului s-a format o crusta de albus uscat.
    Se tapeteaza o tava cu hartie de copt iar spuma de bezele se formeaza cu ajutorul unui pos in forma de cuib. Se dau la cuptor la 130 - 150 de gradea pentru 40 de minute.
    Dupa ce s-au racit se pot servi deasupra cu un mot de frisca proaspata si capsuni proaspete.
    Mod de servire
    Bezelele cu capsuni proaspete se servesc dupa ce s-au lasat la racit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu