Crenvusti
imbracati cu cartofi
Ingrediente
1.
8 cartofi
2.
6-7
crenvusti subtiri
3.
ptr sos:o
cana de lapte
4.
2 linguri
de smantana
5.
2 linguri
de branza cu ierburi
6.
2 linguri
de amidon alimentar
7.
ierburi
de provincie(rozmarin,cimbru,oregano,busuioc,piper)
8.
sare
9.
ciboulete(firisoare
de ceapa fina)ptr orna
Mod de preparare
Se curata si se spala
cartofii, apoi se scobesc in mijloc cu aparatul special, apoi introducem
inauntru cate o bucata de crenvusti si ii asezam in tava yena in picioare.
Punem putina apa si sare si dam la cuptor sa fiarba. Dupa ce au fiert punem
sosul facut din ingredientele de mai sus punem ceapa fina pe deasupra si dam
iar la cuptor sa se inchege sosul si sa se rumeneasca pe deasupra.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu