Banane chinezesti
prajite
Ingrediente
Banane chinezesti
prajite(6 portii)
1.
6 banane
nu foarte coapte, destul de tari
2.
150 gr faina de orez (sau faina de grau)
3.
75 gr amidon de porumb sau cartof
4.
100 gr nuca de cocos rasa
5.
100 gr zahar
6.
125 ml apa
7.
1 lingura
seminte de susan
8.
1
lingurita bicarbonat de sodiu
9.
1/2
lingurita sare
10.
pentru
prajit ulei
Mod de preparare Banane
chinezesti prajite
Intr-un castron mai mare, se amesteca toate
ingredientele uscate: faina, amidonul, nuca de cocos, zaharul, semintele de
susan, bicarbonatul de sodiu si sarea.
Se toarna apa peste toate si se amesteca
bine.
Se adauga semintele de susan si se pune
uleiul la incins.
Se decojesc bananele, se taie in doua pe
lung, apoi pe jumatate.
Se trece fiecare banana prin compozitia
formata mai sus si se pune la prajit in uleiul incins.
Se scot pe hartie absorbanta si se lasa la
scurs.
Se servesc caldute alaturi de inghetata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu