Blogul meu

Blogul meu

sâmbătă, 19 aprilie 2014

Risotto cu legume




Risotto cu legume
Ingrediente:
1.      1/2 ardei rosu gras
2.      2 fire ceapa verde
3.      2 fire usturoi verde
4.      1 morcov mic
5.      100 gr mazare
6.      2 linguri ulei de masline
7.      sare, piper
8.      220 gr orez
9.      660 ml supa de legume
Preparare:
Etapa 1: Legumele spalate, curatate se taie dupa preferinta.
Eu am taiat cubulete, ceapa si usturoiul verde l-am taiat mai marunt (tot cu verdeata).
Etapa 2: Intr-o tigaie se toarna uleiul de masline si se pune ceapa si usturoiul si se lasa 1 minut pana ce se inmoaie.
Apoi adaugam morcovul, ardeiul si mazarea.
Se scutura de 2-3 ori tigaia, apoi adaugam orezul spalat .
Se condimenteaza cu sare si piper si turnam supa.
Se lasa la fiert pana ce scade.
Etapa 3: Se serveste cald, dar este foarte buna si rece. Deasupra am presarat ceapa verde tocata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu