Papricas cu
ciuperci
Ingrediente
1.
500 g
carne de pui sau porc,
2.
500 g
ciuperci proaspete Champignion,
3.
150 ml
smantana,
4.
un
paharel vin alb sec,
5.
ceapa,
6.
4 catei
de usturoi,
7.
3 linguri
de ulei,
8.
2 linguri
faina,
9.
patrunjel
verde,
10.
cimbru,
11.
sare,
12.
piper,
13.
nucsoara
Mod de preparare
Se taie carnea spalata si zvantata in
cubulete apoi se prajeste in uleiul incins. Cand incepe sa se rumeneasca usor
se adauga si ceapa taiata fin si ciupercile feliate. Se lasa sa se caleasca
bine apoi se adauga smantana in care am amestecat bine faina.
Se toarna si paharelul de vin alb sec. Se
lasa sa clocoteasca cca 10 minute apoi se sareaza si condimenteaza dupa plac,
apoi se opreste focul si se presara verdeata tocata fin deasupra.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu