Blogul meu

Blogul meu

sâmbătă, 12 aprilie 2014

Papricas cu ciuperci

Papricas cu ciuperci
    Ingrediente
1.      500 g carne de pui sau porc,
2.      500 g ciuperci proaspete Champignion,
3.      150 ml smantana,
4.      un paharel vin alb sec,
5.      ceapa,
6.      4 catei de usturoi,
7.      3 linguri de ulei,
8.      2 linguri faina,
9.      patrunjel verde,
10.  cimbru,
11.  sare,
12.  piper,
13.  nucsoara
    Mod de preparare
    Se taie carnea spalata si zvantata in cubulete apoi se prajeste in uleiul incins. Cand incepe sa se rumeneasca usor se adauga si ceapa taiata fin si ciupercile feliate. Se lasa sa se caleasca bine apoi se adauga smantana in care am amestecat bine faina.
    Se toarna si paharelul de vin alb sec. Se lasa sa clocoteasca cca 10 minute apoi se sareaza si condimenteaza dupa plac, apoi se opreste focul si se presara verdeata tocata fin deasupra.
    Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu