Ardei umpluti
Ingrediente:
1.
10 ardei
grasi ,
2.
500 g
carne tocata,
3.
100 g
orez,
4.
3 cepe
normale,
5.
1 morcov,
6.
1 ardei
mic,
7.
patrunjel,
8.
marar,
9.
1 ou,
10.
sare,
11.
piper,
12.
2-3
linguri faina de grau,
13.
3-4
linguri bulion
Mod de preparare:
Se curata si se taie ceapa,
dupa care se caleste la foc mic. Spre final se adauga bulionul, apoi morcovul
ras, patrunjelul si mararul, carnea, orezul ales si spalat, oul, faina,
condimente dupa gust. Se amesteca bine.
Ardeii se spala, se
decupeaza cotoarele, se inlatura semintele dupa care se vor umple luand cu
lingura din compozitia obtinuta anterior. Fiecare ardei se acopera cu partea de
cotor curatat, se aseaza intr-o oala pentru fiert. De obicei eu pun pe fundul
oalei cateva frunze de vita de vie sau varza, depinde si de oala. In apa pentru
fiert eu adaug si cateva linguri de bors acru si sare dupa gust. Se pot manca
adaugand putin iaurt sau smantana deasupra, dupa gust.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu