Blogul meu

Blogul meu

joi, 3 aprilie 2014

File de biban de mare cu fenicul

 

File de biban de mare cu fenicul
Ingrediente
1.      2 fileuri de biban de mare stropit cu un pic de zeama de lamaie si sare\piper
2.      pesmet 1 lingura sau malai
3.      1 fenicul mai mare
4.      250 ml de supa de legume sau apa
5.      4 linguri de ulei de masline
6.      un varf de cutit sare \piper
Mod de preparare
Pestele dupa ce l-am lasat 10 minute la marinat cu ingredientele mentionate la peste, il trecem prin malai sau pesmet si-l prajim la foc iute  in 2 linguri de ulei ,cca 2+2 min apoi il scoatem pe un servetel absorbant.
In paralel, in alta tigaie prajim feniculul taiat felii si preserat cu piper si sare ,pe ambele parti,pana prinde o culoare ca in imagine ,turnam deasupra supa de legume sau apa si lasam la foc mic 10 minute pana se evapora tot lichidul. Potrivim de sare si piper.
Se serveste cald si dupa preferinta cu sos picant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu