Ciorba de orez cu
vacuta
Ingrediente:
1.
500-600
gr.
2.
carne de
vaca,
3.
1 buc.
4.
ceapa,
5.
1 buc.
6.
morcov,
7.
1 buc.
8.
patrunjel,
9.
1 buc.
10.
telina
mica,
11.
6 linguri
de orez,
12.
1 ou,
13.
zeama de
la o lamiie,
14.
sare,
15.
patrunjel
verde tocat,
16.
2 l apa
Mod de preparare
Carnea taiata in bucati se
pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa
si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce aproape au fiert se
adauga orezul spalat.
Cind orezul este fiert, se
potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut
si zeama de lamiie.
Se poate pune si smantana
Cuvinte cheie: ciorba orez
vacuta carne telina
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu