Chec aperitiv cu
masline
Ingrediente
1.
150 gr
faina,
2.
6 oua,
3.
1lingurita
si jumatate de praf de copt,
4.
4 linguri
de ulei,
5.
200 gr
masline (taiate),
6.
200 gr
cascaval ras,
7.
100 gr
gogosar murat,
8.
200 gr
carne/mezel (optional)
Mod de preparare
Bati bine ouale cu mixerul pana isi
dubleaza volumul. Adaugati faina in ploaie si praful de copt si apoi uleiul
mixand in continuare. Mixati doar cat sa incorporati uleiul. Adaugati apoi
cascavalul, maslinele,gogsoarul si carnita si amestecati bine cu o
lingura/spatula. Turnati compozitia intr-o tava de cozonac unsa cu ulei si
tapetata cu faina. Dati la cuptor la foc potrivit pentru 30-40 de minute sau
pana o scobitoare introdusa in mijlocul checului iese curata. Serviti ca
aperitiv, rece sau cald sau ca gustare la scoala ori la serviciu.
Mod de servire
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu