Chiftele de iepure
in crusta de pesmet si susan
Ingrediente
1.
800 g
carne de iepure
2.
2 oua
3.
1 morcov
4.
1 cartof
5.
patrunjel
verde
6.
tarhon
uscat
7.
susan
8.
pesmet
9.
sare de
mare
10.
piper
Mod de preparare
Carne de iepure se dezoseza,se spala, si se
macina in robotul de bucatarie.
Legumele se curata se spala si se dau prin
razatoarea mica.
Intr-un bol punem carnea de iepure
macinata,legumele,ouale,patrunjelul verde tocat,tarhonul , sare si piper dupa
gust.
Amestecam foarte bine toate ingredientele.
Intr-o farfurie punem cantitati egale de
pesmet si susan pe care le amestecam bine.
Cu mainile usor umede luam cate putin din
compozitie si formam bilute pe care le dam prin amestecul de pesmet si susan.
Punem chiftelele intr-o tava tapetata cu
hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 35-40 minute
, la jumatatea timpului le mai intoarcem.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu