Blogul meu

Blogul meu

sâmbătă, 29 martie 2014

Supă de pui cu tarhon

Supă de pui cu tarhon
Ingrediente
1.      1 pui
2.      2 cepe
3.      3 cartofi
4.      1 morcov
5.      1 ardei capia
6.      1 rădăcină pătrunjel
7.      2 foi de dafin
8.      2 fire de tarhon
9.      piper boabe
10.  pătrunjel
11.  sare
12.  piper
Mod de preparare
1. Taie puiul în bucăţi și pune-l la fiert în apă cu sare. Adună spuma ori de câte ori este nevoie.
2. Adaugă ceapa tăiată julien, morcovul și rădăcina de pătrunjel rondele. Lasă să fiarbă la foc moderat.
3. După 15-20 de minute, adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe și ardeiul mărunt. Pentru a da un gust mai bun, pune în supă câteva boabe de piper și foile de dafin.
4. Când legumele și carnea sunt bine fierte, potrivește gustul de sare și scufundă frunzele de tarhon. Lasă-le câteva minute, apoi îndepărtează-le.
5. La final, aromatizează supa cu pătrunjel tocat fin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu