Blogul meu

Blogul meu

duminică, 30 martie 2014

Ardei capia umpluţi

Ardei capia umpluţi
Ingrediente
1.      1 kg ardei capia
2.      500 g piept de curcan
3.      2 linguri cu orez
4.      1 ceapă
5.      1 lingură cu pastă de tomate
6.      ulei
7.      sare
Mod de preparare
Pune ardeii la copt, dar nu foarte tare, pe o plită încinsă. După ce s-au copt, pune-i într-o cratiţă cu capac. După câteva minute îndepărtează-le pieliţa și cotorul cu seminţe. Pune la fi ert pieptul de curcan în apă cu sare. Scurge-l apoi de apă și rupe-l fâșii. Separat, călește ceapa cu orezul. Adaugă apă și pasta de tomate și lasă să fi arbă. Pune apoi fâșiile de carne și potrivește gustul de sare și umple ardeii. Așază-i într-un vas, de preferat de lut. Stropește cu puţin ulei și lasă-i la cuptor cam 15 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu