Ardei capia
umpluţi
Ingrediente
1.
1 kg
ardei capia
2.
500 g
piept de curcan
3.
2 linguri
cu orez
4.
1 ceapă
5.
1 lingură
cu pastă de tomate
6.
ulei
7.
sare
Mod de preparare
Pune ardeii la copt, dar nu
foarte tare, pe o plită încinsă. După ce s-au copt, pune-i într-o cratiţă cu
capac. După câteva minute îndepărtează-le pieliţa și cotorul cu seminţe. Pune
la fi ert pieptul de curcan în apă cu sare. Scurge-l apoi de apă și rupe-l
fâșii. Separat, călește ceapa cu orezul. Adaugă apă și pasta de tomate și lasă
să fi arbă. Pune apoi fâșiile de carne și potrivește gustul de sare și umple
ardeii. Așază-i într-un vas, de preferat de lut. Stropește cu puţin ulei și
lasă-i la cuptor cam 15 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu