Borș dres cu smântână
Ingrediente
1.
1 kg
coaste de miel
2.
2 l apă
3.
1 morcov
4.
1
rădăcină de pătrunjel
5.
4 cartofi
6.
1 ceapă
7.
3 linguri
cu orez
8.
1
gălbenuş
9.
2 linguri
cu smântână
10.
1 l borş
11.
pătrunjel
12.
leuştean
13.
sare
Mod de preparare
1.Taie carnea în bucăţi și
pune-o la fiert în apă cu sare. Lasă să dea într-un clocot, două și adună
spuma.
2.Adaugă morcovul, rădăcina
de pătrunjel și ceapa tăiate mărunt. Când legumele sunt aproape fierte, pune cubuleţele
de cartofi și orezul.
3.La final, acrește cu
borșul fiert separat. Drege ciorba cu smântâna bătută cu gălbenușul și
aromatizează cu verdeaţa tocată fin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu