Blogul meu

Blogul meu

sâmbătă, 29 martie 2014

Borș dres cu smântână

Borș dres cu smântână
Ingrediente
1.      1 kg coaste de miel
2.      2 l apă
3.      1 morcov
4.      1 rădăcină de pătrunjel
5.      4 cartofi
6.      1 ceapă
7.      3 linguri cu orez
8.      1 gălbenuş
9.      2 linguri cu smântână
10.  1 l borş
11.  pătrunjel
12.  leuştean
13.  sare
Mod de preparare
1.Taie carnea în bucăţi și pune-o la fiert în apă cu sare. Lasă să dea într-un clocot, două și adună spuma.
2.Adaugă morcovul, rădăcina de pătrunjel și ceapa tăiate mărunt. Când legumele sunt aproape fierte, pune cubuleţele de cartofi și orezul.
3.La final, acrește cu borșul fiert separat. Drege ciorba cu smântâna bătută cu gălbenușul și aromatizează cu verdeaţa tocată fin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu