Spaghetti cu
branza topita
Ingrediente:
1.
1 punga
spaghetti,
2.
500g
branza topita,
3.
400g
sunca presata,
4.
1 ceapa,
5.
1 ardei
gras,
6.
sare,
piper, delikat.
-Punem pastele la fiert in
apa cu putina sare iar in timp ce se fierb, preparam sosul.
-Curatam si spalam ceapa,
apoi o taiem marunt si o calim in 3 linguri de ulei. Adaugam branza topita si
sunca presata. Amestecam bine pana toata branza se topeste. Spre sfarsit,
adaugam ardeiul taiat fasii. Mai lasam pe foc 5 minute. Condimentam si e gata
de pus in farfurie.
-Ardeiul nu trebuie sa fie
facut prea tare iar la condimente fiecare poate adauga dupa gust.
Pofta buna si va astept cu
pareri!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu