Reteta moldoveneasca:
Salata de fasole verde
Retetele de salate cu legume
sunt perfecte pentru zilele caniculare de august. De aceea, astazi va prezentam
o reteta moldoveneasca de salata de fasole verde, care poata fi preparata in
doar 10 minute!
Ingrediente
1.
Fasole
verde
2.
Ulei
Arpis
3.
Usturoi
4.
Verdeata
(marar, patrunjel etc.)
5.
Sare
Mod de preparare
Fasolea verde se pune la
fiert in apa rece. Cand este aproape fiarta se caleste cateva minute in ulei
Arpis. Se potriveste de sare si se adauga usturoi. Se ia de pe foc si i se
adauga verdeata, spalata si tocata marunt.
Reteta face parte din
proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de
relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu