Micul dejun cu
Nadia Comăneci
Micul dejun este masa ei
preferată şi de fiecare dată acesta include cele trei categorii esenţiale de
nutrienţi: glucide, proteine şi lipide. Din frigider nu îi lipsesc niciodată
carnea de peşte, fructele, legumele şi laptele degresat.
Ca să aflăm şi noi ce
înseamnă un adevărat „mic dejun de campion”, am căutat, găsit şi testat o
reţetă de sandvici direct de la Nadia Comăneci:
Ingrediente:
1.
-Două
felii de pâine integrală
2.
-20gr unt
3.
-2 felii
Mozzarella
4.
-2 bucăţi
file de somon
5.
-O frunză
de salată sau de spanac
6.
-Câteva
picături de suc de lămâie
Metodă de preparare:
1.Feliile de pâine se ung cu
unt.
2.Se adaugă feliile de
Mozzarella şi se încălzeşte sandviciul 1 minut la toaster sau la cuptor.
3.Se scoate, se desface şi
se adaugă somonul, salata şi sucul de lămâie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu