Blogul meu

Blogul meu

sâmbătă, 1 martie 2014

Piept de pui pane

Piept de pui pane
Ingrediente
1.      1 piept de pui,
2.      200 gr faina,
3.      2 oua,
4.      sare,
5.      piper,
6.      ulei pentru prajit.
Preparare
Pieptul de pui se portioneaza in bucati si se bat usor cu ciocanul de snitele . Se pun portile de snitel pe o farfurie, se presara piper,sare si se amesteca usor. Separat pregatim compozitia de pane din: ou, faina , apa, sare si piper dupa gust. . Compozitia de pane trebuie sa aiba o consistenta ca o smantana mai groasa. Snitele de pui se pudreaza cu faina, se trec prin compozitia de pane, si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se prajesc bine pe ambele parti. Cand sunt gata se pun pe platou alaturi de salata verde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu