Blogul meu

Blogul meu

duminică, 30 martie 2014

File de peste cu spanac

File de peste cu spanac
Ingrediente
1.      8 fileuri de peste (cod sau salau)
2.      500 g spanac congelat
3.      10 catei de usturoi
4.      3 rosii
5.      1 ceapa
6.      3 linguri cu ulei de masline
7.      frunze de busuioc proaspat
Mod de preparare
1: Caleste ceapa in doua linguri cu ulei. Cand se inmoaie, adauga spanacul. Pune o ceasca de apa si lasa-l la foc foarte mic sa fiarba. Dupa ce s-a dezghetat si incepe sa fiarba, adauga cinci catei de usturoi pisat. Lasa pe foc sa fiarba.
2: Intre timp, spala pestele, da-l cu sare, piper si stropeste-l cu putin ulei de masline. Pune-l la fript intr-o tigaie, apoi scoate-l pe un platou. Decojeste rosiile, taie-le cubulete si amesteca-le cu restul de usturoi pisat, o lingura cu ulei de masline, sare si busuioc tocat.
3: Stinge focul la piureul de spanac, apoi pune cate o lingura sau doua pe patru fileuri de peste. Pune deasupra inca o bucata de peste, iar peste aceasta, rosiile usturoiate. Serveste cu garnitura simpla de orez fiert.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu