Blogul meu

Blogul meu

vineri, 14 februarie 2014

Pui Grecesc

Pui Grecesc
Ingrediente
1.      500 gr piept de pui
2.      linguriţă rasă de ghimber
3.      6 căţei de usturoi zdrobiţi
4.      zeama de la o lămâie
5.      3 linguri de ulei de măsline
Mod de preparare
Pieptul de pui se lasă în frigider, timp de o oră cu un sos. Sosul se prepară dintr-o linguriţă deghimbir ras, usturoi zdrobit, zeamă de lămâie, ulei de măsline, cimbru şi piper.După o oră, puiul se pune în tigaia bine încinsă, întorcându-l des, ca să se facă uniform, fără să seusuce. Când e rumen, îi potriveşti un sos de usturoi (câţiva căţei zdrobiţi şi frecaţi cu ulei demăsline şi puţină apă) şi o salală de castraveţi cu iaurt şi usturoi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu