Pui Grecesc
Ingrediente
1.
500 gr
piept de pui
2.
linguriţă
rasă de ghimber
3.
6 căţei
de usturoi zdrobiţi
4.
zeama de
la o lămâie
5.
3 linguri
de ulei de măsline
Mod de preparare
Pieptul de pui se lasă în
frigider, timp de o oră cu un sos. Sosul se prepară dintr-o linguriţă deghimbir
ras, usturoi zdrobit, zeamă de lămâie, ulei de măsline, cimbru şi piper.După o
oră, puiul se pune în tigaia bine încinsă, întorcându-l des, ca să se facă
uniform, fără să seusuce. Când e rumen, îi potriveşti un sos de usturoi (câţiva
căţei zdrobiţi şi frecaţi cu ulei demăsline şi puţină apă) şi o salală de
castraveţi cu iaurt şi usturoi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu