Blogul meu

Blogul meu

joi, 13 februarie 2014

Pui cu mazare

Pui cu mazare
Ingrediente
1.      1 pui
2.      700 g mazare din conserva (sau congelator)
3.      1 ceapa
4.      3 linguri de ulei
5.      2 linguri faina
6.      1 lingura bulion
7.      1 lingura zahar
8.      sare
9.      1 legatura marar.
Mod de preparare
1.      Cureti si speli bine puiul, il portionezi in 8-10 bucati si-l rumenesti putin in ulei incins.
2.      Toci marunt ceapa si o pui peste carne, sa se rumeneasca putin.
3.      Adaugi apoi mazarea spalata, bulionul si faina amestecata cu o cana de apa si lasi sa fiarba inabusit, la foc mic, 20-25 de minute.
4.      Cand mancarea e aproape gata, pui zaharul, sare dupa gust si apa daca sosul a scazut prea tare.
5.      Dupa ce iei cratita de pe foc, presari mararul tocat marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu