Blogul meu

Blogul meu

vineri, 14 februarie 2014

Ciuperci pane si ciuperci la tava

Ciuperci pane si ciuperci la tava
Ingrediente
1.      1 kg ciuperci
2.      sare
3.      piper
4.      2 oua
5.      faina
6.      pesmet
Mod de preparare
Se indeparteaza coditele ciupercilor, iar palariile se curata, se spala si se asaza pe un servet absorbant.
Palariile care sunt mai mici se sareaza, se pipereaza si se introduc la cuptor intr-o tava unsa cu putin ulei.
Dupa cca 5 minute, se adauga in tava 100-150 ml apa si se lasa pana cand ciupercile sunt gata.
Se scot cu o paleta si se pun pe un servet absorbant, dupa care se asaza pe un platou. Se pot servi ca aperitiv sau garnitura la fripturi.
Palariile mai mari se curata, se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant, se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina, oua batute si pesmet si se pun la prajit intr-un tuci cu ulei incins.
Se scot pe un servet absorbant si se servesc ca aperitiv sau garnitura la fripturi.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu