Blogul meu

Blogul meu

miercuri, 12 februarie 2014

Orez cu lapte, vanilie şi nucă rasă

Orez cu lapte, vanilie şi nucă rasă
Ingrediente
1.      1 litru de lapte
2.      cană de orez
3.      vârf de linguriţă praf de vanilie
4.      lingură de zahăr brun
5.      200 grame cremă de alune
6.      cană de nucă rasă
Mod de preparare
Dificultate: mediePune orezul la fiert într-un vas cu apă. În alt vas pune laptele la fiert împreună cu zahărul. Dupăce orezul dă în clocot de câteva ori, strecoară-l şi adaugă-l în laptele îndulcit. Lasă-le să fiarbă până când orezul începe să se umfle. Adaugă praful de vanilie, pentru un plus de aromă. După ce fierbe orezul, adaugă nuca rasă şi amestecă bine. Acoperă mai apoi orezul cu un strat delicios decremă de alune.  
Gustarea este gata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu