Blogul meu

Blogul meu

vineri, 28 februarie 2014

Aripioare de pui aromate

Aripioare de pui aromate
Ingrediente
1.      1 kg aripioare de pui,
2.      piper,
3.      1 capatana usturoi,
4.      sare.
Preparare
Aripioarele de pui se trec prin flacara, se spala, se indeparteaza varful fiecarei aripioare si se taie in doua parti. Se pun intr-un vas mai mare, se adauga peste aripioare sare, piper si mult usturoi pisat. Se amesteca usor, se poate adauga si cateva picaturi de ulei. Se acopera si se lasa la rece minim 1 ora. Se incinge un gratar si se frig pe ambele parti , pana obtinem o culoare aurie – rumena. Cand sunt gata se pun pe platou cu salata verde si cartofi prajiti.
Servire
Se servesc calde alaturi de un pahar de Pinot Noir.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu