Rulada cu branza
de vaci si miere
Ingrediente:
1.
2 oua
2.
2
galbenusuri
3.
4 linguri
ulei
4.
4 linguri
zahar
5.
2 linguri
miere
6.
1 praf de
copt
7.
2 linguri
rom
8.
faina cat
cuprinde
9.
200g
branza de vaci
10.
1 lingura
de miere
Mod de preparare:
Bate bine ouale intregi cu galbenusurile
si zaharul, intr-un castron, pana cand zaharul se topeste si se uniformizeaza.
Adauga cate o lingura de ulei si incorporeaza. Picura si mierea, praful de
copt, romul si faina pana obtii un aluat omogen, care nu se mai lipeste de
maini.
Rulada branza
Intinde cu un sucitor o
foaie dreptunghiulara. Da-o la cuptor pana devine aurie, iar apoi unge-o cu
branza de vaci amestecata cu o lingura de miere. Ruleaza usor cu ajutorul unui
stergar. Rulada cu branza se serveste taiata felii langa care atasezi un mic
accesoriu culinar: fie o cupa de inghetata, fie fru
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu