Blogul meu

Blogul meu

duminică, 5 ianuarie 2014

Rulada cu branza de vaci si miere

Rulada cu branza de vaci si miere
Ingrediente:
1.      2 oua
2.      2 galbenusuri
3.      4 linguri ulei
4.      4 linguri zahar
5.      2 linguri miere
6.      1 praf de copt
7.      2 linguri rom
8.      faina cat cuprinde
9.      200g branza de vaci
10.  1 lingura de miere
Mod de preparare:
Bate bine ouale intregi cu galbenusurile si zaharul, intr-un castron, pana cand zaharul se topeste si se uniformizeaza. Adauga cate o lingura de ulei si incorporeaza. Picura si mierea, praful de copt, romul si faina pana obtii un aluat omogen, care nu se mai lipeste de maini.
Rulada branza
Intinde cu un sucitor o foaie dreptunghiulara. Da-o la cuptor pana devine aurie, iar apoi unge-o cu branza de vaci amestecata cu o lingura de miere. Ruleaza usor cu ajutorul unui stergar. Rulada cu branza se serveste taiata felii langa care atasezi un mic accesoriu culinar: fie o cupa de inghetata, fie fru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu