Mamaliguta cu
ciuperci
Ingrediente
1.
500 gr
ciuperci,
2.
1 ceapa,
3.
piper,
4.
verdeata,
5.
50 ml
ulei,
6.
sare,
7.
mamaliguta
calda in functie de vasul pe care il avem.
Preparare
Ciupercile se spala, se taie
fasii. Ceapa se curata , se spala si se toaca marunt. Intr-o tigaie punem
uleiul la incins, adaugam ciupercile si lasam la foc mic pana se calesc. Se
adauga piper, sare dupa gust si verdeata tocata marunt. Intr-un vas
termorezistent se unge cu ulei, adaugam un start de mamaliguta calda, se adauga
compozitia de ciuperci , se intinde uniform peste toata suprafata, apoi ultimul
strat de mamaliguta, si se unge cu ulei. Se introduce vasul in cuptorul
incalzit si se lasa pentru minim 10 minute. Cand este gata se portioneaza
pentru servire.
Servire
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu