Blogul meu

Blogul meu

duminică, 26 ianuarie 2014

Legume preparate la aburi

Legume preparate la aburi
Ingrediente
1.      3 morcovi
2.      1 legatura sparanghel
3.      sare
4.      piper
5.      1/2 lamaie
6.      3 lg ulei de masline
Mod de preparare
Potrivite ca garnitura la orice friptura sau consumate ca atare, cu un simplu dressing, va pot garanta ca sunt delicioase.
Am curatat morcovii si i-am taiat pe lungime, iar sparanghelului i-am taiat partea mai groasa (cam 2 cm). Am aranjat legumele intr-o sita deasupra unui vas Zepter in care se perpelea un pui si am pus capacul. Legumele s-au facut in aburul degajat de mancarea din vas. Si-au pastrat culoarea initiala, vitaminele, iar gustul e nemaipomenit. 
Le-am preparat un dressing din lamaia stoarsa, ulei, sare si piper.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu