OMLETA CU CARNATI
SI CASCAVAL
Omleta la micul dejun nu
inseamna ceva banal aruncat in tigaie. Este doar ceva simplu, bun, gustos, iar
carnatii dau savoare in acest sezon unei omlete de nerefuzat. Parerea mea este
ca ingredientele de mai jos ajung chiar si pentru 2 persoane, insa fiecare
decide cat are nevoie si cat poate manca.
INGREDIENTE:
1.
2 linguri
ulei
2.
1 carnat
subtire tip cabanos
3.
2 oua
mari
4.
20-30 g
cascaval
5.
1 lingura
smantana
6.
cateva
fire de patrunjel verde
7.
sare
8.
piper
PREPARARE:
Calim usor intr-o tigaie in
care am incins uleiul feliile de carnat.
omleta-cu-carnati-si-cascaval-01
Batem ouale cu sare, piper
si frunze de patrunjel tocate marunt, apoi adaugam smantana.
omleta-cu-carnati-si-cascaval-02
Punem feliile de carnat
prajite peste ouale batute si turnam in tigaie compozitia.
Prajim omleta pe ambele
parti, folosindu-ne de o farfurie pentru a o intoarce.
O servim calda, avand
alaturi o salata sau cateva rosii.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu