Fasole batuta cu
carnati
Avem nevoie de:
1.
1-1,5 kg
fasole boabe
2.
sare
3.
o canita
de ulei
4.
2 cepe
mari
5.
3-4 fire
de carnati
6.
boia
dulce
7.
Fasolea se lasa la
inmuiat in apa calduta, 10-12 ore, deci e de preferinta sa o lasati peste
noapte. Apoi, dimineata se fierbe in multa apa. Dupa ce a fiert, se scurge bine
de apa si se piseaza cu ajutorul unui tel, se adauga sarea si putin ulei (2-3
stropi) si se bate cu telul pana se obtine pasta omogena.
8.
Separat se pune
uleiul intr-o cratita, se taie ceapa marunt, marunt si se caleste in ulei. Apoi
se mai pune boiaua si putina apa si se amesteca bine, se lasa la prajit 3-4
minute. Carnatii se prajesc separat, noi ii facem la gratar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu