Salată de legume
Mi-am dorit, din pofta de
salata, sa imi fac o salata mai speciala nu cu salata verde, nu cu ceapa, nu cu
rosii ci ceva mai special, asa ca am ajuns la formula pe care v-o prezint mai
jos si pt care pun mana pe plita ca o sa va placa la fel de mult ca si mie.
Pentru salata salatelor, ne trebuie:
1.
2
dovlecei
2.
un ardei
rosu (eu am folosit kapia)
3.
2 morcovi
4.
o gulie
5.
partea
alba de la un praz mic
6.
o
jumatate de castravete
7.
maioneza
(eu prefer varianta light, vegetala)
8.
2 oua
9.
3-4 catei
de usturoi
10.
o jumatate
de plic de ierburi de provance
Punem la fiert in apa cu
sare morcovii, gulia, dovleceii, toate taiate cubulete. Le oparim doar, nu le
lasam sa fiarba foarte tare pt ca dorim doar sa se inmoaie nu sa se faca terci.
Scurgem zarzavaturile care este, taiem cubulete ardeiul, castravetele si prazul
(oopsy, castravetele si prazul am uitat sa le pun in poza cu ingredientele).
Fierbem ouale cat de tare cu putinta si le maruntim in salata, apoi adaugam 2-3
linguri de maioneza sau dupa gust si ierburile de provance.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu