Blogul meu

Blogul meu

miercuri, 22 ianuarie 2014

Ciorba De Pui Cu Legume


Ciorba De Pui Cu Legume
        Sunt un mare fan al (ciorba romaneasca.
 Pentru aceasta ciorba aveti nevoie de:
1.      5 aripioare de pui
2.      un morcov
3.      un pastarnac
4.      2 cartofi
5.      -o jumatate telina micuta
6.      o ceapa
7.      3 rosii oparite si decojite
8.      un cub supa de pui
9.      bors dupa gust (eu am folosit 2-3 linguri bors magic)
10.  3 galbenusuri
11.  3 rotocoale de fidea
12.  leustean
13.  sare si piper
14.  Se spala aripioarele si se pun la fiert in putina apa cu un praf de sare. Adunati spuma din cand in cand.
15.  Cand spuma a incetat sa se adune adaugati legumele taiate marunt si cubul de supa.
16.  Lasati sa fiarba pe foc mic si acoperiti oala cu un capac, cand legumele s-au fiert adaugati rosiile tocate marunt.
17.  La final adaugati borsul(sau suc de lamae) si leusteanul (daca folositi leustean verde adaugati-l dupa ce luati ciorba de pe foc). Eu nu gasesc aici bors asa ca a trebuit sa imi aduc la plic din Romania, dar daca gasiti bors proaspat folositi  cam 1 litru (depinde cat de acru este).
18.  Adaugati fideaua si lasati la foc mic pana ce aceasta s-a fiert.
19.  Eu am servit cu putina smantana si ceapa cu sare ca la bunica.
20.  Buna ar fii fost cu un ardei iute dar cineva ii mancase pe toti. :)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu