Tocanita de
ciuperci cu rosii
Ingrediente
1.
500 gr
ciuperci proaspete,
2.
1 ceapa,
3.
50 ml
ulei,
4.
5 rosii
(decojite),
5.
5 linguri bulion,
6.
sare si
piper dupa gust,
7.
patrunjel
proaspat.
Mod de preparare
Ciupercile le spalam
de impuritati si le taiem in 2 parti. Ceapa se taie marunt.
Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se
adauga ciupercile. Se lasa pe foc cca 5 min, amestecand.
Se adauga bulionul , ceapa si rosiile.
Se acopera tigaia cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic cca 25 min.
Se amesteca din cand in cand.
Cand tocanita este gata se adauga sare si piper dupa gust.
Tocanita se serveste cu patrunjel verde taiat marunt.
Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu