Blogul meu

Blogul meu

luni, 16 decembrie 2013

Pui la ceaun

Pui la ceaun
Ingrediente
1.      1 pui
2.      100 ml. ulei
3.      3 catei usturoi
4.      1 lingura unt
5.      1 lingura boia
6.      2 foi dafin
7.      1 lingura de ierburi provensale
8.      1 lingurita piper / sare
9.      1 cutie cu bere
Preparare
Se curata puiul , se portioneaza in bucati mai mici si se marineaza 30 minute cu amestecul pe care il facem din ingredientele de mai sus (fara bere ). Intr-un ceaun ,turnam ulei si punem puiul la prajit la foc mare . Cand s-a maronit pe toate partile,adaugam berea si lasam sa fiarba acoperit cam 20 minute ,dupa care luam capacul si continuam sa gatim pana dispare berea si ramane uleiul. Se serveste cu mamaliga si branza.
Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu