Pui la ceaun
Ingrediente
1.
1 pui
2.
100 ml.
ulei
3.
3 catei
usturoi
4.
1 lingura
unt
5.
1 lingura
boia
6.
2 foi
dafin
7.
1 lingura
de ierburi provensale
8.
1
lingurita piper / sare
9.
1 cutie
cu bere
Preparare
Se curata puiul , se
portioneaza in bucati mai mici si se marineaza 30 minute cu amestecul pe care
il facem din ingredientele de mai sus (fara bere ). Intr-un ceaun ,turnam ulei
si punem puiul la prajit la foc mare . Cand s-a maronit pe toate
partile,adaugam berea si lasam sa fiarba acoperit cam 20 minute ,dupa care luam
capacul si continuam sa gatim pana dispare berea si ramane uleiul. Se serveste
cu mamaliga si branza.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu