Peste in sos de
rosii
Ingrediente
1.
4 buc
file peste,
2.
pulpa de
rosii (6 rosii),
3.
50 ml
ulei,
4.
3 catei usturoi,
5.
1 ceapa,
6.
piper si
sare, dupa gust,
7.
1 foaie
de dafin.
Mod de preparare
1.
Intr-o cratita se
caleste ceapa , taiata marunt.
2.
Dupa cateva minute
se adauga pulpa de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic cca 10 min. Fiecare
file de peste se taie in 3 bucati .
3.
Pestele se introduce
in sos, se adauga foaia de dafin, sare si piper dupa gust. Se lasa sa fiarba la foc mic , acoperit, pentru max 10 min.
4.
Inainte de a lua de
pe foc cratita se adauga usturoiul
zdrobit. Se stinge focul si se acopera cratita, max 5 min (pentru aromare).
5.
Se serveste cu
lamaie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu