Blogul meu

Blogul meu

marți, 10 decembrie 2013

Peste in sos de rosii

Peste in sos de rosii

Ingrediente
1.      4 buc file peste,
2.      pulpa de rosii  (6 rosii),
3.      50 ml ulei,
4.      3  catei usturoi,
5.      1 ceapa,
6.      piper si sare, dupa gust,
7.      1 foaie de dafin.
Mod de preparare
1.      Intr-o cratita se caleste ceapa , taiata marunt.
2.      Dupa cateva minute se adauga pulpa de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic cca 10 min. Fiecare file de peste se taie in 3 bucati .
3.      Pestele se introduce in sos, se adauga foaia de dafin, sare si piper dupa gust.  Se lasa sa fiarba la foc mic , acoperit,  pentru max 10 min.
4.      Inainte de a lua de pe foc cratita  se adauga usturoiul zdrobit. Se stinge focul si se acopera cratita, max 5 min (pentru aromare).
5.      Se serveste cu lamaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu