Mancare de linte
Ingrediente
1.
Mancare
de linte
2.
250gr
linte maro
3.
2 morcovi
4.
1 ceapa
5.
1 telina
6.
sare,piper
dupa gust
7.
boia de
ardei dulce
8.
cimbru
9.
50ml ulei
10.
apa
11.
2 linguri
bulion.
Mod de preparare
Se spala bine lintea si se
pune intr un vas cu apa calda la inmuiat.
Intre timp tocam ceapa
marunt , morcovii si telina , si le inabusim in putin ulei si apa. Adaugam apoi lintea si acoperim
cu apa lasand sa fiarba la foc potrivit cam 30 minute.
Cand lintea este aproape
fiarta adaugam sarea ,piperul, boiaua de ardei dulce, cimbru si bulionul.
4.Mai lasam sa fiarba cam
5-10 minute. important ca lintea sa nu se sfarame )
Timp de preparare: sub 60
minute minute
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu