Blogul meu

Blogul meu

vineri, 20 decembrie 2013

Bulgarasi din cartofi cu branza

Bulgarasi din cartofi cu branza
Ingrediente
1.      3 cartofi
2.      50 g telemea
3.      50 g cascaval
4.      50 g unt
5.      1 ou
6.      1 lingura patrunjel uscat
7.      sare si piper
8.      2 linguri susan
9.      50 g pesmet
Mod de preparare
Cartofii ii fierbem in coaja in apa cu sare.
Dupa ce-au fiert ii curatam si ii pasam. Adaugam untul, telemeaua si cascavalul rase, oul si patrunjelul. Potrivim gustul de sare si piper.
Intr-un vas separat amestecam susanul cu pesmetul, in care vom tavali bulgarsii din cartifi, formati cu mainile umede.
Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc putin deasupra.
Timp de preparare: sub 60 minute minute

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu