Bile de cascaval
Reteta
foarte simpla si usoara preluata de aici.
Am facut initial o portie dar cand am vazut cat sunt de bune am mai facut inca una.
Sa vedem reteta de baza:
1. 200 gr cascaval
2.3 albusuri la temperatura camerei
3.un praf de sare
Se bat albusurile cu praful de sare in care se incorporeaza cascavalul dat prin razatoarea mica.
Se fierb in mult ulei pana la rumenire. Le recomand cu caldura pentru un aperitiv festiv. Foarte bune!
Am facut initial o portie dar cand am vazut cat sunt de bune am mai facut inca una.
Sa vedem reteta de baza:
1. 200 gr cascaval
2.3 albusuri la temperatura camerei
3.un praf de sare
Se bat albusurile cu praful de sare in care se incorporeaza cascavalul dat prin razatoarea mica.
Se fierb in mult ulei pana la rumenire. Le recomand cu caldura pentru un aperitiv festiv. Foarte bune!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu