Supa de pui cu
galuste
Ingrediente
1.
1 kg
spinari pui
2.
2 cepe
3.
2
morcovi1 pastarnac
4.
1
patrunjel
5.
2 oua
6.
1
pahar gris
7.
1 leg
leustean
Mod de preparare
Se pune carnea la fiert pana
face spuma, se aduna spuma si se adauga radacinoasele si ceapa curatate si
taiate bucati.Se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic.
Cand sunt fierte se scot
ceapa,pastarnacul telina si patrunjelul,se lasa in oala doar carnea si morcovul
.
Se fac galustele:Se bat
spuma albusurile.
Se adauga grisul si dupa ce
se lasa sa se umfle putin se pun si galbenusurile si se amesteca.Trebuie sa fie
de consistenta unei smantani mai groase,daca sunt prea subtiri se sfarama la
fiert,daca sunt prea groase raman crude la mijloc.
Se iau cu lingurita
gramajoare de compozitie si se pun in oala in momentul cand aceasta
clocoteste.Se mai lasa sa fiarba 1-2 clocote pana sunt fierte galustele apoi se
stinge focul si se adauga leusteanul
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu