Blogul meu

Blogul meu

luni, 11 noiembrie 2013

salata de cruditati

salata de cruditati
Ingrediente pentru 4 persoane
1.      500 g morcov
2.      500 g varza cruda
3.      3 buc ceapa rosie
4.      4 catei usturoi
5.      500 g conopida
6.      100 g ghimbir
7.      500 g gogosar
8.      1 lingura sare marina
Mod de preparare
Se da pe razatoare varza cruda, morcovul se taie rondele subtiri, se taie ceapa rosie julien, usturoiul se zdrobeste, conopida se desface in buchetele mici, ghimbirul se da prin razatoare iar gogosarul se taie in bucati medii. Se amesteca toate intr-un vas mare in care sa aiba loc sa se amestece bine. Se adauga sarea si se lasa 5 minute sa se inmoaie varza, si ceapa si sa actioneze usturoiul. Se pune totul intr-un borcan curat cu capac ce se inchide foarte bine. Se da la frigider iar dupa o noapte se scutura bine borcanul amestecandu-se fara a-l deschide. Se mai lasa la frigider 1 zi dupa care se poate consuma ca muratura sau salata la preparate cu carne sau dupa plac. Se tine la frigider pe toata durata consumarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu