Blogul meu

Blogul meu

vineri, 15 noiembrie 2013

Pulpe de pui cu broccoli

Pulpe de pui cu broccoli

Noroc că nu este foarte cald, altfel cum aş putea da drumul la cuptor?... Dar, deşi nu e caniculă, e totuşi vreme plăcută afară, aşa că am pregătit ceva uşor şi consistent.
N e c e s a r e :
1.      4 pulpe de pui întregi;
2.      500g broccoli;
3.      3 morcovi;
4.      3 linguriţe seminţe de susan;
5.      1 linguriţă boia dulce;
6.      50ml ulei de măsline;
7.      sare;
8.      piper negru;
9.      pungă pentru fripturi la cuptor.
P r e p a r a r e :
10.  Broccoli se spală şi se separă în bucheţele.
11.  Morcovii se spală, se curăţă şi se taie în baghete lunguieţe.
12.  Pulpele se pregătesc şi se pun în pungă pentru fripturi. Eu am luat pulpe întregi şi le-am despărţit în pulpe superioare şi inferioare
13.  Se face un mix din susan, usturoi granulat, boia dulce, piper negru şi sare.
14.  Se pun în punga pentru fripturi broccoli, morcovii si mixul de condimente. Se închide punga şi se amestecă toate cele în interior.
15.  Se aşează punga într-un vas termorezistent şi se dă la cuptor cam 40-50 min.
16.  La final se răstoarnă conţinutul pungii în vas şi se serveşte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu