Blogul meu

Blogul meu

vineri, 1 noiembrie 2013

File de păstrăv

File de păstrăv
Ingrediente pentru 4 porţii:
1.      Păstrăv - 600 gr
2.      Făină - 160 gr
3.      Unt - 60 gr
4.      Ulei de măsline - 200 ml
5.      Pesmet - 240 gr
6.      Parmezan - 40 gr
7.      Vin alb - 120 ml
8.      Zahăr - 25 gr
9.      2 ouă
Condimente: rozmarin, salvie, sare, piper alb măcinat, coajă de portocală, coajă de lămâie
Se combină pesmetul cu rozmarin, salvie, coajă de lămâie, coajă de portocală, parmezan şi o linguriţă de ulei de măsline. Peştele  se condimentează, se trece prin făină, ou bătut şi combinaţia de pesmet, apoi se prăjeşte. Într-o tigaie pregătim sosul de migdale cu zahăr, migdale, vin alb şi unt. Fileul de peşte se serveşte acompaniat de acest sos de migdale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu